ΖΑΚΥΝΘΟΣ - Zante Luxury Villas for Sale - Hionis Villas in Zakynthos Greece

Zante Luxury Villas for Sale - Hionis Villas in Zakynthos Greece Zante Luxury Villas for Sale - Hionis Villas in Zakynthos Greece
  ..:: ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

Kαλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο της κατασκευαστικής εταιρείας HIONIS LUXURY VILLAS - ΧΙΩΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΙΑΣ . Η αγάπη μας για την φυσική ομορφιά του νησιού και του τόπου μας, μας οδηγήσε στο να κατασκευάσουμε πέτρινες βίλες και κατοικίες που να πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές χώρις όμως να προσβάλουν αισθητικά το περιβάλλον.

Στόχος μας δεν είναι η μαζική παραγωγή σπιτιών, αλλά ποιοτικών κατοικιών. Για το λόγο αυτό κατασκευάζουμε μόνο 2 βίλες τη φορά έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα προσωπικής επιβλεψης των υλικών, των βημάτων κατασκευής από τα θεμέλια έως και την παράδοση της κατοικίας σαν να είναι το δικό μας σπίτι.

Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι η προσωπική φροντίδα και επιλογή όλων των υλικών από όλη την Ελλάδα, με μεράκι και υπομονή ώστε να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η δυσκολή δουλειά του συνδιασμού της καλαισθησίας και της ασφάλειας είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που όμως μας κάνει περήφανους και σίγουρους ότι το αποτέλεσμα είναι το ιδανικό.

Αναπαλαιώσεις - Ανακαινίσεις - Hionis Luxury Villas

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου, μας επιτρέπει με άνεση να ολοκληρώνουμε με επιτυχία ανακατασκεύες, αναπαλαιώσεις, αναπλάσεις παλαιών κτιρίων, των οποίων ηλικία τους μπορεί να ξεπερνάει κα τα 150 χρόνια.

Για αυτό το λόγο με την παράδοση των βιλών σας δίνουμε και έγγραφη εγγύηση ποιότητας και αντοχής όλων των υλικών κατασκευής ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι δεν έχει γίνει καμιά απολύτως παρατυπία ή έκπτωση κατά την κατασκευή.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ρωτήσετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με την κατασκευή και την προοδό της .Νέα βίλα - Η βίλα ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2016 και πωλήθηκε. Κάντε κλικ εδώ για επιπλέον πληροφορίες»

Hionis luxury villas for sale Zakynthos Zante Hionis luxury villas for sale Zakynthos Zante Hionis luxury villas for sale Zakynthos Zante Hionis luxury villas for sale Zakynthos Zante Hionis luxury villas for sale Zakynthos Zante Hionis luxury villas for sale Zakynthos Zante Hionis luxury villas for sale Zakynthos Zante Hionis luxury villas for sale Zakynthos Zante
κάντε κλικ για μεγέθυνση

Partner Sites


Visit


 Zante Luxury Villas for Sale - Hionis Villas in Zakynthos Greece
 Zanteweb.gr  -  Zakynthos  Internet Services